Getting My crema de ochi antirid To Work

Wiki Article

ulei de shea – stimulează sinteza de colagen, protecție împotriva deshidratării și uscării tenului

Eficacitate ridicata datorita asocierii dintre puterea micelelor si efectul hidratant al glicerinei. Indeparteaza perfect machiajul si impuritatile.

Crema cu various beneficii ce combina proprietatile unui produs de machiaj cu ale unui produs de ingrijire unique tenului gras.

Îngrijire calmantă pentru pielea acneica sensibilizată cu acțiune de rehidratare și eliminare a semnelor acneice.

Soluție micelară care curată și elimină machiajul, stimulează hidratarea și respectă fragilitatea pielii sensibile.

Mucusul de melc conține o cantitate mare de alantoină și elastină treatment ajută procesul de producție a colagenului.

Acidul retinoic se gaseste in mod normal in piele, ceea ce inseamna ca nu trebuie convertit pentru a da rezultate in celulele pielii. In schimb, toti ceilalti retinoizi trebuie sa fie convertiti de celulele pielii dupa ce ajung la nivelul dermei. De asemenea, in categoria retinoizilor mai intra si retinaldehida, retinolul si esterii de retinol (cum ar fi retinil palmitatul).

Vitella Ictamo este o pasta cu mare eficienta in ingrijirea tegumentelor dificil de intretinut. Vitella Ictamo favorizeaza regenerarea pielii in aceste zone.

Pentru prima dată Vichy a reușit performanța de a concentra Apa Termală Mineralizantă în proporție de 89% într-o formulă revoluționară de îngrijire a feței alături de acidul hialuronic de origine organică pentru un efect de hidratare, fortifiere și reumplere. Proprietăți:

vezi toateBărbierit clasicLame de rezervăProduse pentru bărbieritProduse după bărbieritAparate de rasAparate de ras electriceAparate de ras și de tuns

Indiferent dacă ești un bărbat sau o femeie, cea m ai bună cremă antirid este una treatment nu conține deloc parfum.

Adaugam gelatina preparata conform indicatiilor de pe ambalaj. eu folosesc gelatina granule de la dr website Oetker. Atentie, gelatina nu trebuie sa fie fierbinte. Amestecam repede astfel incat gelatina sa fie repartizata uniform in crema. Adaugam capsunile taiate cubulete si le incorporam.

Dermato-cosmetice pentru corpCosmetice naturale pentru corpCosmetice vegane pentru corpCosmetice premium

Ingrijirea tenului sanatos este desvarsita de un tratament regal obtinut din substanta ce hraneste regina albinelor: laptisorul de matca.

Report this wiki page